MAKE EACH DAY YOUR MASTERPIECE!

Blog Studio Mariska Jagt

Elke dag het uiterste uit mezelf willen halen en elke dag de lat wat hoger leggen om zo mijn opdrachtgevers steeds meer te kunnen bieden en uiteindelijk hun verwachtingsniveau te overtreffen. Daar word ik gelukkig en blij van, daar ligt mijn passie. Als klein meisje zat het al in me, alles wat ik beet pak ik mijn leven doe ik vol overgave, want ik wil graag het maximale bereiken. Mijn motto is altijd geweest: ‘ waarom zou ik genoegen nemen met minder als er meer in zit’. En dat betekent overigens niet, dat ik alleen het uiterste van mezelf vraag.

De wereld en de mogelijkheden van interior design blijken groot en groots. En dat is mooi, want ik hou van groots en ook van meeslepend! De wereld ligt aan mijn voeten om door mij ontdekt te worden en ik ben ervan overtuigd dat ik de wereld ook iets terug kan geven: een stijlvol en elegant merk dat op sommige gebieden de wereld net even iets mooier maakt en waar mensen blij en warm van worden.

Als ik dit opschrijf bekruipt me stiekem ook een gevoel van: ‘maar is mijn bijdrage aan de maatschappij dan niet te klein en te oppervlakkig? Want laten we eerlijk zijn het lijkt in eerste instantie uitsluitend te gaan om met ‘mooie’ dingen bezig te willen zijn?’ Enerzijds wellicht wel, want ik los de hongersnood niet op en de Oceaan maak ik ook al niet schoon, laat staan dat ik de onrust betreffende het toenemende terrorisme weg kan nemen….

Anderzijds merk ik dat mijn bijdrage volgens mij alles behalve oppervlakkig is en daarbij wil ik even verder kijken dan alleen het feit dat wij met onze interior designs een ander een gelukkig gevoel kunnen geven, ook al is dit gegeven al een mooi doel op zichzelf volgens mij. Met ons team blijken wij heel goed in staat om door meer op gevoel, sfeer en beleving te opereren bedrijven te kunnen laten groeien, door hen te inspireren en te laten veranderen in hun denkpatroon, waardoor er toch merkbare cultuurveranderingen optreden.

Wat zou het fantastisch zijn dat mijn stijl blijft voortbestaan omdat deze van invloed is geweest op deze tijd. Een stijl die onthouden wordt omdat deze vooruitstrevend lijkt!

Om te bereiken wat ik wil bereiken, blijkt vooral dat je strenge discipline nodig hebt. Obstakels ombuigt naar uitdagingen Als je alles onder controle hebt, je dus niet snel genoeg accelereert. Dit is wat ik niet alleen van mezelf maar ook van de mensen in mijn team verwacht. En dat betekent topsport! Elke dag opstaan met het idee ‘vandaag wil ik het net iets beter doen dan gisteren’, zodat alle kleine verbeteringen een significant effect hebben op de lange termijn. Elke dag het maximale eruit halen! Zodat elke dag mijn eigen meesterwerk wordt!