Project Voorburg

Project Voorburg

scroll down

PROJECT VOORBURG


De locatie

Een karakteristiek jaren 30 woning in de oude dorpskern van Voorburg

De inrichting
De kamer is slim ingedeeld door verschillende zithoeken te creëren. De bank heeft als functie om te loungen door de logische positie recht voor de televisie. De andere zithoek sluit goed aan bij de bank. Hierdoor is en samenhang, maar worden er wel verschillende (zit)hoeken gevormd. Door de plaatsing van de kachel wordt een warm en huiselijk gevoel opgeroepen. De kast in de ruimte doet tevens dienst als roomdivider. Een slimme manier om je woonkamer te scheiden maar het toch interessant te houden.

Kleuren en materialen
De kleur grijs komt in verschillende vormen terug, maar wordt aangevuld door prachtige groen tinten. De verschillende planten en de accessoires in het vertrek geven een frisse touch aan het geheel. De zachtheid van de materialen zorgt voor een warm en welkom gevoel.
 “Een perfecte balans tussen het luxe en het warme huiselijke gevoel”