Vorm woonstijlen

Vorm woonstijlen

in progress

scroll down

Vorm Woonstijlen

Locatie
Samen met Vorm Woonstijlen ontwierp Studio Mariska Jagt interieurs voor de bewoners van verschillende nieuwbouwprojecten in Amsterdam, waaronder voor State, een appartementencomplex gevestigd in het Amstelkwartier, en voor Houthaven, woningen in het bruisende Houthavengebied in Amsterdam. Ook werd de studio gevraagd mee te werken aan BOLD, een innovatieve woontoren aan ’t IJ in Amsterdam, direct aan de overkant van het Centraal Station.

Inrichting
We hebben vier woonstijlen ontworpen voor de toekomstige bewoners van de BOLD appartementen: Authentic Raw, Natural White, Tight Black en Hidden Dreams. Doormiddel van de verschillende stijlen kan de koper het appartement of penthouse naar eigen wens vormgeven. Elke koper kan met ons om de tafel om de mogelijkheden verder uit te denken.

Kleuren en materialen
Afhankelijk van de woonstijl zijn materialen en kleuren gecombineerd die een bepaalde sfeer in huis brengen. Zo selecteerden we voor de Authentic Raw woonstijl oermaterialen als hout, staal en beton en kozen we juist voor linnen en wol in de inrichting van Natural White. Voor de bewoner die van een minimalistisch interieur houdt, is Tight Black de ideale woonstijl, terwijl zachte pasteltinten en organische vormen de basis zijn van Hidden Dream.

“Met hun toplocatie, klasse en internationale feel, zijn BOLD, State en Houthaven fantastische projecten.”